Skip to main content

Bouw Expertise Center

Voordat u als ondernemer kunt bepalen welke maatvoering uw bar krijgt, of welke doelgroep u wilt bereiken is het van belang om goed na te denken over de benodigde functies en routing in de bar en welke apparatuur hiervoor nodig is. Dit heeft alles te maken met hoeveel gasten u verwacht, wat zij drinken en op welke manier u deze gasten wilt bedienen. In samenwerking met de Food Equipment Group en Smit en Dorlas kunnen wij u hierin adviseren. Ook wanneer het een bestaande bar betreft en u gebonden bent aan een beperkte ruimte.

Voor de invulling van de bar is bijna alles mogelijk, van koeling, vaatwasser, een professioneel barstation tot ijsblokjesmachines. De essentie van een representatieve en effectieve barinrichting is het juist positioneren van iedere benodigde functie in de totale bar opstelling. Wij kijken daarbij naar zowel de back als de front bar. De zogenaamde back bar is de zijde van de bar welke altijd zichtbaar is voor uw klant en welke op vele manieren ingericht kan worden om uw dranken aantrekkelijk te presenteren. Wanneer u de dranken optimaal presenteert zal dit uw drankverkoop bevorderen. De front bar is de zijde waarvandaan u uw gasten bedient, waarin bijvoorbeeld cocktailbar accessoires kunnen worden geïntegreerd, waar de werkvoorraad zich bevindt, maar waar ook vaak de spullen staan die buiten het zicht van de klant worden opgeslagen.

Samen met onze partners Smit & Dorlas en de Food Equipment Groep hebben wij een expertisecentrum ingericht in Hengelo Overijssel waarin wij u niet alleen diverse bar opstelling kunnen laten zien, maar waar wij ook een uitgebreid assortiment koffie en (non) alcoholische dranken hebben staan om te beleven. U kunt hier ook terecht voor bar en product trainingen voor horecapersoneel en organiseren wij workshops.
Neem eens contact met ons op voor meer informatie.