Skip to main content

Het Drankenatelier is de groothandel voor:

· (Non) Alcoholhoudende dranken

· Support

· Trainingen

· Tools

Ook de catalogus 2023 ontvangen? Reserveer hem nu!

Schrijf je in. En ontvang onze nieuwe catalogus 2023. Gevuld met merken waar uw klanten dol op zullen zijn!

Naam(Vereist)

MERKEN WAAR WE TROTS OP ZIJN

Ontdek ons inspirerende portfolio

OLD SALT VLIELAND GIN

Ervaringen, tradities en tragedies van het natte zout zijn de ingrediënten voor een Old Salt, de bewaarder en verteller van het ongeschreven oude zeemansverhaal. Voor een Old Salt geldt: hoe zoeter de zeesla, hoe krachtiger de zeeaalsom, hoe sterker het verhaal, hoe zouter de zeekraal.

HOXXOH CHAMPAGNE

Een prachtige blanc de blancs grand cru champagne, in de allereerste volledig verlichte fles. Tijdens een blinde proeverij in juli 2020 heeft Andreas Larsson, beste sommelier ter wereld, HOXXOH gerangschikt in de TOP 5% van de beste champagnes ter wereld, met een score van 93 .

ARTISAN DRINKS

The Artisan Drinks Company presenteert een reeks van zeven mixers ontworpen voor gebruik met drankjes of voor gebruik in cocktails. Het bedrijf is een samenwerking tussen drankondernemer Steve Cooper, cocktailspecialist en bareigenaar Mikey Enright en kunstenaar Alan Walsh, wiens kunstwerken op elke fles te zien zijn

(NON) ALCOHOLHOUDENDE,

Unieke dranken mét een verhaal

BEVERWIJK / ENSCHEDE
LANDELIJKE DEKKING

Het drankenatelier is gevestigd in Beverwijk (Noord Holland), maar heeft ook een vestiging in Enschede (Overijssel). Wij distribueren, ondersteunen en verkopen beleving in (non) alcoholhoudende dranken.

VOOR DE SLIJTER EN (HORECA) PROFESSIONAL

Wij leveren een uitgebreid assortiment Gins, Tonics, likeuren en overige cocktail gerelateerde producten aan oa slijters, restaurants, hotels en mooie (cocktail)bars in heel Nederland.

UNIEK ASSORTIMENT EN ONDERSTEUNING

Het Drankenatelier onderscheidt zich door het unieke karakter van haar assortiment, een hoge uitleveringsgraad, uitgebreide ondersteuning en spraakmakende acties.